Het recept is voor 2 personen maar kan ook voor 3 als je er iets van een salade bij serveert.
Ingredienten
1 pak braadworsten(4 stuks)175-200 gram rigatoni pasta
scheut rode wijn
1 theelepel venkelzaadpoeder
1 teen knoflook in plakjes
2 theelepels gerookte paprikapoeder
half bosje peterselie
olijfolie
1 blik (400gr) tomatenblokjes
Bereiding
Snijd het teentje knoflook in dunne plakjes.Ontvel de braadworsten. Dit is het makkelijkst door in de lengte,met een scherp mes, het vel open te snijden en het worstvlees vervolgens te ontdoen van het vel.
Snijd het vlees in kleine stukjes.
Verwarm de olijfolie in een braad of hapjes pan. Voeg de worststukjes toe en bak deze bruin. Voeg de knoflook toe en bak ook deze even mee. Voeg het venkelzaadpoeder en de gerookte paprikapoeder toe en roer door.
Doe de rode wijn en vervolgens de tomatenblokjes in de pan erbij. Roer door en laat 20 minuten zachtjes sudderen met de deksel op de pan. Roer af en toe door
Bereid in de tussentijd de pasta zoals aangegeven op de verpakking en snijd de peterselie fijn.
Als de saus bijna klaar is, voeg dan de peterselie en afgegoten gare pasta toe.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Heb je er lekker van gegeten? Laat het hier dan even weten...