Dit heb je nodig(voor 1 persoon)
1 varkensfiletlapje
1 ruime hand Aardappelpartjes(uit de vriezer)
1 ruime hand Sperzieboontjes(uit de vriezer)
1 theelepel vleeskruiden
1 theelepel Provençaalse kruiden
1 theelepel grove mosterd
scheutje olijfolie
klontje roomboter
De bereiding
Snijd het filetlapje in repen of plakjes en bestrooi met vleeskruiden. Verwarm olijfolie in een koekenpan en voeg de aardappelpartjes en de sperzieboontjes toe. Bak voor ongeveer een minuut of 7. Wel af en toe omscheppen met een spatel.
Doe het gekruide vlees in de pan bij de aardappelpartjes en de sperzieboontjes en bak het bruin en gaar. Voeg nu ook de mosterd, Provençaalse kruiden en het klontje roomboter toe. Roer en schep alles goed door elkaar zodat alle kruiden zich goed verdelen over het gerecht.
Doe het gerecht vervolgens op een bord en serveer direct.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Heb je er lekker van gegeten? Laat het hier dan even weten...